238919 goedgekeurde profielen

Succesverhalen van onze leden

Opwindend, heet en mateloos lekker

Na een verschrikkelijke relatie die 6 jaar duurde besloot ik voorlopig geen vaste vriend te zoeken. Maar ik houd wel van flirten! Het idee om via Xmatch in contact te komen met lekkere mannen was dus niet heel raar of zo. En ik heb gemerkt dat er genoeg leuke kerels zijn met wie ik geil sexcontact kan hebben, dus ik hoefde niet ver te zoeken.

Omdat ik overdag een drukke baan heb ben ik 's avonds vaak bekaf. Uitgaan doe ik niet echt meer sinds je nergens meer mag roken en omdat ik ook niet geïsoleerd wilde raken trok ik de stoute schoenen aan en zocht op internet naar flirtsites. Nu zijn er een heleboel van dit soort sites, maar de meeste zijn gericht op mensen die een vaste relatie willen. Nou, dat zocht ik dus niet, want ik was het helemaal zat om energie te steken in iets dat uiteindelijk toch mislukte.

Xmatch is eigenlijk de enige site die zich richt op sexcontacten, en het voordeel is dat de meeste personen gewoon op zoek zijn naar een geile chat en vlugge flirt. Het werd dus Xmatch en om een lang verhaal kort te maken, ik heb al een aantal keren leuk sexcontact gehad via deze site.

Ik merkte al na de eerste contacten dat ik heel wat gemist heb tijdens de zes jaar die mijn relatie duurde. Nu geniet ik weer volop en beleef ik sexcontact weer zoals het hoort: opwindend, heet en mateloos lekker!

Ingrid, 29 jaar
Hoogezand-Sappemeer

Eindelijk success op een website

Na veel mislukte pogingen via andere sites ben ik op xmatch terechtgekomen. Ik had gelijk al het gevoel dat ik hier wel eerlijke kansen had want wat zijn er veel dames, zelfs in mijn leeftijdscategorie 50 tot 60 jaar. Dit is op meeste sites wel anders. Enfin, ik heb nu spannende mailwisselingen met 3 vrouwen en we genieten van de opwindende gespreken en het delen van onze fantasieën. Dit smaakt zeker naar meer. Intussen ben ik ook druk aan het flirten met een andere vrouw, een mooie dame van 42 jaar.

Stann, 54 jaar
Veldhoven

De lekkerste flirts ooit

Ja wij vrouwen hebben het ook druk en behoefte aan spannende contacten! Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier aan aandacht niks tekort kom en helaas is het niet te doen om overal op in te gaan. Toch heb ik 2 heerlijke sexcontacten overgehouden aan dit avontuur en misschien komt of komen er in de toekomst meer bij.

Het fijne is dat je voor je contact legt exact weet wat elkaars voorkeuren en fantasieen zijn. Anders dan wanneer je iemand op een " normale " manier ontmoet. Dan heb je het niet gelijk over sexuele voorkeuren etc. De mannen die ik via deze site heb leren kennen wisten eigenlijk precies hoe ze mij konden verleiden en verwennen. Met J. heb ik oprecht de opwindendste contact ooit gehad en we spreken nu regelmatig online af voor een hete chat. Lang verhaal kort geen verplichtingen, wel sexcontact!

Ineke, 32 jaar
Omgeving Haarlem

De spanning in onze relatie is terug

Wij zijn Sandra en Peter. Na een huwelijk van 15 jaar zochten we naar een manier om onze relatie weer wat frisser en leuker te maken. We zijn allebei heel tevreden over ons sexleven en zijn altijd heel open naar elkaar geweest.

Zo wisten we van elkaar dat we weleens fantaseerden om het met een ander stel te willen doen, ongedwongen en heel erg spannend! Maar ja, hoe pak je zoiets aan en hoe voorkom je dat de ander niet jaloers wordt?

We wilden het allebei heel graag eens proberen, maar om de stap daadwerkelijk te zetten is toch nog wel even moeilijk. Op verschillende websites hebben wij gezocht naar de mogelijkheden. Toen ik op een avond thuis kwam uit mijn werk zag ik Peter met twinkeloogjes op de bank zitten. Toen ik hem vroeg wat hem zo amuseerde vertelde hij me dat hij ons had ingeschreven op een sexcontactsite. Ik was direct nieuwsgierig en hij liet me de site van Xmatch zien. Nu was het wachten op een reactie...

We kwamen in contact met diverse stellen maar wij zochten wel specifiek naar een onervaren stel, net als wij. We hadden geen zin in een soort partnerruil les, maar wilden zelf, samen met een ander stel, alles ontdekken. En dat stel bleek er ook te zijn!

Vorige maand kwamen we in contact met Carola en Jan en na wat mailwisselingen ontdekten we al snel dat we helemaal op een lijn zaten. Sinds die tijd flirten we regelmatig met elkaar en beleven we heel wat virtuele sexavonturen. We delen onze fantasieen en wisselen spannende foto's uit van elkaar.

We hadden deze geweldige sexbelevenis voor geen goud willen missen!

Sandra en Peter
Heiloo

Een waanzinnig geile avond en urenlange chatsessies

Via een vriend hoorde ik van het bestaan van de Xmatch site en omdat ik wel nieuwsgierig was heb ik me gelijk ingeschreven. Met succes, zo zou blijken! Al na een paar dagen kwam ik in contact met een paar leuke single meiden en nog een paar dagen later had ik al de geilste gesprekken.

Nu spreken we regelmatig af voor een online chatsessie en moet ik nog uit kijken dat ik het tegen de juiste meid heb. We delen onze diepste sexuele verlangens en hebben de grootste plezier.

Nu beleven we de meest waanzinnig geile avonden en flirten urenlang.

Mikal, 33 jaar
Zoetermeer